
Kartoffelbrot - potatisbröd
Ett bröd som utmärker sig av en krispig yta samt ett speciellt saftigt och fint inre.
Säljs fredagar och lördagar.
Surdeg av rågmjöl.
20% rågmjöl, 70% vetemjöl, 10% potatisflingor, havssalt, muskotnöt, jäst.

Berliner Lantbrot
Ett bröd som har en mustig arom och en väldigt bra hållbarhet.
60% rågmjöl, 40% vetemjöl, havssalt, jäst.

Frankenlaib - kryddat rågbröd från Franken
Surdeg på råg.
80% rågmjöl, 20% vetemjöl, havssalt, jäst, kummin, koriander, fänkål, anis.

Roggensaftbrot - rågbröd
Ett saftigt bröd av bara ekologiskt rågfullkornsmjöl.
Surdeg av ekologiskt rågfullkornsmjöl.
100% rågmjöl, havssalt, jäst.

Bauernbrot - bondbröd
Finns som helt bröd, halvt eller kvarts. På bilden ett kvarts bröd. Surdeg på råg. 80% rågmjöl, 20% vetemjöl, havssalt, jäst, kummin, koriander, fänkål, anis. Bara på Bondens marknad lördagar.

California surdegslimpa
Ett bröd på surdeg av vete som får en speciell smakupplevelse från tranbär och valnöt.
Vetemjöl, havssalt, jäst, tranbär, valnötter.

Surdegsfralla
Våra småbröd bakade på surdeg med olika frön. Efter 3 dagars mognadstid kan degen för småbröden bakas. Detta skapar en utomordentlig arom och ett saftigt inre.
100% surdeg av vetemjöl, vetemjöl, havssalt, jäst.